AKER BIOMARINE VE MSC

AKER BIOMARINE VE MSC

MSC - Marine Stewardship Council

Deniz Yönetim Konseyi (MSC) Superba™ Krill'i sürdürülebilir ve %100 denizden rafa kadar takip edilebilir sekilde sertifikalandirmaktadir.

MSC

Tüketiciler kullandıkları Omega-3’ün Nereden Geldiğini Niçin öğrenmek İster?

Kullandığınız omega-3’ün sürdürülebilir ve takip edilebilir bir kaynaktan geldiğine güvenebilmek önemli.  Aker Biomarine  krill ürünlerinin neler içerdiğine, onları nasıl topladıklarına ve krillerin şu anki durumuna dair daha açık olarak bilgi vermektedir:

Hepimiz okyanusların sürdürülebilirliğini önemsiyoruz. 2016 yılında Marine Steward Konseyi’nin, (MSC) 16000 deniz ürünü tüketicisi ile yürüttüğü ankette,  her on katılımcıdan altısı deniz canlıların bilindik ve güvenilir bir kaynak tarafından takip edilebilir olmasını beklediklerini ifade etti. 21 ülkeyi kapsayan bu ankette sürdürülebilirliğin ürünlerin fiyatından ya da ürünleri satan markadan daha çok merak edildiğini gördük. Öyle ki her on tüketiciden yedisi okyanusların korunması için sadece sürdürülebilir kaynaklardan deniz ürünü tüketmekte hemfikir.  Bu verilerden yola çıkarak, Aker Biomarine her bir Superba Krill yağı kapsülünü takip etmenizi mümkün kılar. Şimdi yeni sistemimizle omega-3’ lerimizin kaynağı krilleri takip edebilecek ve nereden toplandığını öğrenebileceksiniz; çünkü biz saydamlığın daha fazla güven sağladığını ve hem tüketiciler hem de çalıştığımız markalarla daha yakın ilişkiler inşaa ettiğini biliyoruz.

Unutmayın, Superba Krill MSC tarafından denizden çıkarıldığı andan kapsüllendiği ana kadar takip edilebilirliği sertifikalanmış  ilk ve tek krill içerikli markadır. MSC’ nin takip edilebilirlik sertifikası tüketicilerin ve ticari paydaşlarımızın tedarik zincirindeki her ürünün takip edilebileceğinin garantisini verir.

Kaynak: https://www.superbakrill.com/blog/why-consumers-want-to-know-where-their-omega-3s-come-from

Etiketler: Deniz Yönetim Konseyi (MSC) Superba™
Mayıs 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR