Krill Yağının Geleceğini Keşfedelim

Krill Yağının Geleceğini Keşfedelim

Sağlık konusunda bilinçli olan tüketiciler her zaman piyasadaki en iyi ürünü araştırıyor. Bu sebeple de içerik tedarikçileri buna en yeni teknolojiyle ve yenilikçi çözümlerle karşılık vermek durumunda. Bu talep krill yağı piyasasını yeni bir çağa taşımaya başladı bile!

Şimdiye kadar var olan en temiz ve yoğunlaştırılmış krill yağını piyasaya biz sürdük. Dolayısıyla yenilik ve bilimin bizim DNA’mızı oluşturduğunu söylemekte bir endişe duymuyoruz.

Krill Yağının Aktif Yaşantılardaki Rolü

Spor takviyelerinin gittikçe büyüyen bir piyasaya hitap ettiği su götürmez bir gerçek. Kullanım alanı  artık eskisi gibi sadece vücut geliştiriciler ya da atletlerle de sınırlı değil. Aslında bu kategori de dönüşüyor ve sağlık sektöründeki şirketler fitness gurularından yaşlı kimselere kadar geniş bir yelpazeyi hedef kitle olarak görüyorlar. Doğasında var olan avantajları sayesinde krill yağı bu kişiler  için oldukça yüksek potansiyelde bir ürün grubunu oluşturuyor.

Geçen yıl en yoğun çalışan atletlerin bazılarıyla krill yağının etkileri üzerine  Kusursuz Bilim Araştırmasını (Pure Science Research) yürütmeye başladık. İlk verilere göre, atletler üzerindeki faydalarını göz önünde bulundurarak gördük ki aktif yaşam tarzlarına hitap eden piyasa krill ürünleri için çok uygun bir alan oluşturmakta.

Krill Yağının Lupus (Deri Veremi) ile Savaşmadaki Rolü  

Spor takviyeleri üzerindeki araştırmamızın yanı sıra fosfolipit zengini krill yağının lupus (deri veremi ) rahatsızlığından muzdarip hastalar üzerinde yapılan klinik deneylerin de bir parçası olduğumuz için heyecanlıyız.

Lupus hastaları için yapılan yeni ilaç ya da biyolojik ürün araştırmalarında şimdiye kadar çok az mesafe katedildi. Aslına bakarsanız, bu hastalar için son 60 yıl içerisinde sadece bir tane yeni ilaç piyasaya sürüldü. Bu sonuçla birlikte Aker BioMarine olarak, doğal bir kaynak olan krill yağının Lupus hastaları üzerinde ne tür etkileri olduğunu araştırmak üzere Lupus Araştırmaları Ortaklığının bir parçası olduk. Klinik çalışmaları başlatılan bu araştırmanın  sonuçlarını 2020 yılında almayı bekliyoruz.

“YAŞAM TARZLARIMIZDAN KAYNAKLANAN HASTALIKLARIN ÖNLENMESİNE YARDIMCI OLMAYI VE KRİLL YAĞININ TAM OLARAK NELERE ETKİ ETTİĞİNİ DAHA DA İYİ ANLAMAYI GÖREV EDİNDİK. ŞİRKETİMİZ KENDİNİ KLİNİK ARAŞTIRMALARA VE YENİLİKLERE ADAMIŞ VAZİYETTE. KRİLL YAĞININ TÜM ALANLARDA NELER YAPABİLECEĞİNİ GÖRMEK İÇİN SÜREKLİ SINIRLARIMIZIN ÖTESİNE GEÇMEYİ HEDEFLİYORUZ. BU VERİLERİ HERKESLE PAYLAŞMAK İÇİN DE HEYECAN DUYUYORUZ.”

 

MATTS JOHANSEN, CEO AKER BIOMARINE

Bizler krill yağı piyasasına yalnızca ürün bazında yenilikler sağlamıyoruz. Kendimizi aynı zamanda  yeni pazarlar ve konseptler araştırmaya adamış durumdayız. Şu anda Krill yağının rolünü araştırtırdığımız alanlar ise şöyle:

  • Spor takviyesi,
  • Sistemik Otoimmun Hastalıklar,
  • Cilt Sağlığı,
  • Psikolojik Sağlamlık ve Bilişsellik .

Bunun yanında aktif olarak krill yağının fonksiyonel gıda alanında yeni sevkiyat potansiyeli üzerinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kaynak: https://www.superbakrill.com/blog/uncovering-the-future-of-krill-oil

Etiketler: Krill Yağının Geleceğini Keşfedelim
Kasım 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR