WWF® NORWAY

WWF® NORWAY

WWF® NORVEÇ

WWF® (Dünya Dogayi Koruma Vakfi) Norveç, Aker Biomarine firmasina yasal düzenlemelerin ötesinde en iyi sürdürülebilir krill avlanmasi uygulamalari alaninda da yardim etmektedir. WWF®-Norveç ve Aker Biomarine güney okyanusunda ki sürdürülebilir krill yönetimi için beraber çalisamaktadirlar. WWF®-Norveç Aker Biomarine'e krill avciliginda MSC sertifikasina ulasmasi için tavsiyelerde bulunmaktadir. WWF®-Norveç ayrica Aker Biomarine'in taahhüt ettigi ileri arastirmalar ve yapilan balikçiligin sürdürülebilir biçimde yönetilmesi konularinda yardim etmektedir.

wwf-norway

WWF®-Norveç'in Aker Biomarine ile birlikte çalismasi, bölgedeki avci popülasyonu ve balikçilik aktivitelerinin haritalandirilmasinin yaninda, balikçilik uygulamalarinin eko-sisteme zarar vermediginden emin olunmasi adina MSC sertifikasi için kilit niteliginde gerekliliklerdir.

Aker balikçilik uygulamalari sirasinda bagimsiz gözlemcilerden yararlanmakta olup, bagimsiz arastirmacilarin bedelsiz olarak gemide bulunmasina izin vererek arastirmalara katkida bulunmaktadir.

Etiketler: WWF® NORWAY
Mayıs 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR